Sex Ilmainen

..

Category

Eroottinen hieronta Hamina

Vaimolle kullia suihinotto vinkkejä

vaimolle kullia suihinotto vinkkejä

Lilith Le Mort , Tykkään x 1 List. No ei nyt ainakaan mitään pelkkää terskan imemistä, siinähän ne halut vasta kaikkoaakin. Tykkään x 2 List. Tässä on muutama vinkki mitä ainakaan ei kannata tehdä! Viimeisin kirjoitus käsittelee juurikin tätä aihetta..

Keskustelua saa jatkaa, tulen huomenna lukemaan ja kommentoimaan.. Nyt keskustelu miehen silmiltä piiloon, niin ei osaa aavistaa että olen vihdoinkin valmis henkisesti tähän suoritukseen Eli lähiaikoina suprise mies kulta! Itse nuolen niitäkin, jos mies on sheivannut alapäänsä mutta mitään karvakasseja en ala imeskellä.

Miehillä herkkä kohta on kiveksien alla välilihassa eli hitunen peräaukosta kasseihin päin. Mies on hyvä laittaa ensin pesulle. Sissijuustolla on tutkimusten mukaan eroottista latausta heikentävä vaikutus.

Olet sitten ollut bi-henkisten kanssa tekemisissä, kukaan hetero halua omaan persereikään mitään laitettavan. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Mielenkiintoinen ja samalla kiusallinen kokemus. Ensimmäisellä kerralla tuntui puoliksi normaalilta ja puoliksi ujolta mutta jos oli kokeilla niin oli mentävä, että toistekkin pääsisi ja niinkuin pääsikin arkailematta seuraavilla kerroilla.

Minulla on aina ollut seisokki herkässä esimerkiksi opiskeluaikoina juhlisessa, kun menimme kimppasaunaan niin heti naisen nähtyäni oli tykytystä alapäässä. Siitä tuli oikein yleinen vitsi tyttöjen kesken, kiusoitella minua. Nuorempana Saksassa ollessani työmatkalla kävin paikallisella punttisalilla ja sen jälkeen menin saunaan tietämättä sen olevan kummallekkin sukupuolelle saksassa saunotaan alasti ja siellä oli kaksi tyttöä höpöttämässä ylä ja keskilauteilla, toinen makaamassa ja toinen seinää vasten istumassa.

Moikkaamisen jälkeen toinen kysyi mistä olin kotoisin ja oikein innostuivat, kun kuulivat suomalaisuudestani. Vielä, kun tyttöjen pimpit oli ajeltu alaosasta paljaaksi, joka oli silloin suomessa harvinaista. Siitä lähti minulle tuskaisen hävettävä tilanne, kun mulkku lähti kovettuun ja pyrkimään jalkojen välistä näkyviin. Tytöt jutteli välillä englanniksi minun kanssa ja toisilleen saksaksi ilmeisesti huomattuaan tilanteen ja rupesiva mukamas venyttelemään liiotellen pimpin näyttämistä. Itsellä oli tuskainen tilanne, kun en oikein voinnut lähteä ja ei ollut tytöilläkään kiire.

Toinen alempana istuva häpeämättä katseli minua hymyillen ja sanoi, että ei sinulla ole mitään hävettävää Sitten onneksi he lähtivät pesulle tervehtien ja tirskahdellen ja pääsin piinastani. Ei liittynyt tähän seksiä, kuin minulle visuaalisesti ja siitä jäi kivä muisto sen sijaan nolouden tunne oli tilanteessa suuri. Tämä tapahtui maalla kolmisenkymmentä vuotta sitten.

Asuimme maalla pienessä kylässä. Kaikki tunsivat toisensa, maapuriapukaan ei ollut vierasta siihen aikaan. Lähimpänä naa- purina oli melko iso karjatila. Taloa piti leskiemäntä, siinä nelikymppinen komeavartaloinen nainen. Hänellä oli kaksi lähimain ikäistäni tyttöä. Tila oli emännän kotitila. Lisäksi siinä asui emännän setä. Emännällä oli äitini kanssa jonkinlainen avunantosopimus.

Kerran sitten emäntä soittaa meille. Meillä ei ollut muita kuin minä yksin kotona. Vastasin puhelimeen, emäntä oli vähän hengästynyt. Meillä lehmä poikii ,olen aivan yksin.

Minä vastasin että niin olen minäkin, mutta voinhan minä tulla apuun. Menin äkkiä talon navettaan, kyllä apu olikin tarpeen, vasikka tuli maailmaan.

Emäntä sanoi laittavansa saunan lämpiämään. Ennen saunaan lähtöä vielä joimme kahvit. Olin aina joskus ihaillen katsellut emäntää milloin missäkin, viimeksi kaupassa edellisenä päivänä. Minulla oli silloin ikää 18 vuotta. Oli vähän jännittynyt olo kun menimme saunaan, mutta lähdin kuitenkin. Kun istuimme lauteilla vierekkäin niin minullahan alkoi seisomaan. Emäntä vaan sanoi sen kuuluvan asiaan. Alastoman naisen läheisyys tietenkin vaikutti.

Hän halusi vielä pestä minut. Voi poju, kun hänellä haluttaisi saada sinua , vaan en voi kun ei ole ehkäisyä , on juuri sellainen aika ettei uskalleta. Sinä kuitenkin haluaisit laskea sisään. Mutta vielä se joskus onnistuu , ja onnistuihan se montakin kertaa sinä kesänä. Mulla nyt ei suoranaisesti saunaan, mutta saunatiloihin liittyvä seisokki tapahtui saksassa kymmenkunta vuotta sitten. Seurustelin silloin rikkaan sakemannitytön kanssa nain persaukisen suomalaisen myöhemmin , joka asusti eteläsaksassa.

Olin siellä mukana ja kyselin mäessä saunamahdollisuutta päivän päätteeksi. Siitä otettiin selvää ja sieltä löytyi uimahallin yhteydestä saunomisalua, jossa oli lukuisia saunoja. Sinne mentiin ja ylläri silloin oli alasti saunominen yleisessä saunassa. Siinä kierrettiin eri saunoja ja yritin olla vilkuilematta naisia, ettei rupeisi verta pakkaamaan väärään paikkaaan väärään aikaan jaa rupeskin sitten relaan hiljallen, että ei ollut hirvää ongelmaa.

Ulkona katolla oli iso allas, johon Gise halusi mennä ja sinnehän mentiin. Altaassa muut pariskunnat olivat huvin intiimisti keskustelemassa ja Gisekin tuli syliini hajareisn kasvotusten. Tässä olin yli puoli tuntia, ennen kun oli taas löyöyn aika. Siitä sitten koitin muiden läsnollessa kiiruhtaa hakemaan pyyhkeeni ja siitä saunaan kulli tanassa ja häpeän tunne oli hirveä, mutta tuotin monelle hilpeyttä. Saksan sauna , Joskus kiusallisia noi seisokit saunassa. Oltiin taannoin vaimon siskon luona iltaa viettämässä ja muu porukka lähti käymään baarissa, minä jäin vaimon siskon kanssa heille ja mentiin saunaan.

Hetihän se alkoi tekeen mieli kun näin hänet alasti, häpykumpu oli semmonen "iso" niin kuin olis turvoksissa, rinnat suunnilleen samanlaiset kun vaimolla mutta nännit hieman isommat ja mukavasti nöpöllään. Käytiin huililla mutta ei se seisokki sillä lakannut.

Nolottihan se kyrpä pystyssä istua lauteilla mutta kiihottuneena en yrittänyt edes sitä peitellä vaan katselin häntä himoiten. Hän meni suihkuun, näkymät oli saunasta hyvät kun suihku oli just saunanlasioven kohdalla, katselin kun hän peseytyi. Niinhän siinä kävi että oli pakko runkata, huomasin että hän katsoi välillä saunaan kun runkkasin ja juuri kun hän sammutti suihkun niin laukesin. Ilta jatkui ja muutkin tuli takasin, ilta vaihtui yöhön eikä meitä ollut hereillä enää kun heidän naapurin rouva, minä ja vaimon sisko jonka kanssa mentiin terassille savuille.

Hän siellä sit sanoikin että oli huomannut kun runkkasin ja että olisit tullut suihkuun niin hän olis voinu runkata mua. No siitähän minä innostuin ja kysyin että ihan oikeestikko, niin sanoi että joo kun oli kiihottunut kun näki mun seisokin. Sisällä istuttiin hetki ja naapuri poistui joten oltiin kaksin hereillä. Minä sit aloin kehumaan hänen muotoja ja sanoin että en oo kellään nähny niin upeeta häpyä.

Hän suuteli mua ja kiitti, laitoin käden hänen rinnallen ja aloin puristella. Hän sanoi että tekis mieli nussia mutta että ei me voida sitä tehdä, kumminkin antoi hyväillä rintoja ja sitten työnsin käden mekon alle alkaen hyväileen sen pillua joka oli jo märkä. Aikani kun sormetin häntä asetuin pilvilleen lattialle ja aloin nuolemaan sen pillua ja klittaa.

Hän voihki ja sanoi että älä vaan lopeta, kohta hän saikin orkun ja sanoi että nyt mennään nukkuun. Minä kulli kovano että ihan tosi, etkö meinaa mulle mitään tehdä. Hyväilin häntä ja pyysin että ei mennä vielä. Hän meni sitten oilvilleen eteeni kun istuin sohvalle, otti kyrvän suuhun ja sitte yllätyksekseni nousi päälleni.

Minä puristelin hänen rintoja kun hän ratsasti sylissäni, sitten sain orkun mutta hän jatkoi hetken ratsastamista nousi sitten pois ja sanoi että nuole sitä. Minä nuolin ja sormetin pillua josta valui mun omaa spermaa.

Onneks ei kauaa tarvinnu tuota tehdä kun hän sai orkun. Mulla seisoo usein saunassa eikä siinä mitään mutta nuorena sattui vähän nolompi homma.

Olin serkkupojan kans saunassa ja sen äiti tuli myös saunaan koska oli kiire pesulle kun oli lähdössä tansseihin. Serkku sano et menee huilille kun sen äiti tuli. Minä jäin saunaan kun en kehdannut enää nousta lauteilta kun alko heti seisoon kun sen äiti tuli saunaan. Siinä istuttiin lauteilla ja huomasin että se katseli mun seisovaa kyrpää niin kiihotyin vaan enemmän. Tunsin että kohta tulee, yritin ajatella kaikkee että seisokki loppuis mutta ei onnistunu.

Välillä kattelin häntä ja serkun äiti katso välillä mua silmiin ja hymyili. Vaikka en tosiaan kehdannu siinä tilanteessa koskea kyrpääni niin tunsin että kohta laukeen, nojauduin taaksepäin ja samassa spermat lens kaaressa omille reisille. Avasin silmät, kyrvästä pulpahteli vielä vähän spermaa. Serkun äiti katseli mua ja mun kyrpää, sitten se pyyhkäsi kädellä mun spermasia reisiä, pyyhkäsi spermaa rinnoilleen, nuolas sormiaan ja sano että meeppä nyt peseen nuo pois.

Olin pesulla niin se tuli siihen mun viereen, kosketti kädellään kyrpääni ja sano että oo huoletta en kerro kenellekkään. Mun kokemus saunasta johti yllättäviin käänteisiin. Olin mies ystäväni kanssa saunassa ja vaimoni tuli myös mukaan kuin monesti ennenkin, sillä erolla että tuon kaverin vaimo ei ollut nyt mukana.

Vaimo istui meidän välissä nojaten seinään, huomasin kun kaverilla alkoi seisoa ja tuo jostain syystä kiihotti myös mua. Vaimo lähti huilille ja me jäimme saunaan, tunnelma oli jännittynyt.

Sitten kaveri sano että sattuuhan tämmöstä kun en tuommoset näkymät. Mentiin kans vilvotteleen, pyyhkeet pullotti eikä sitä helpottanut se että vaimo istui terassilla jalat koukussa niin että pillu näkyi tosi nätisti. Takaisin porukalla saunaan, vaimo oli selvästi kiihottunut ja kaveri silmäili vaimoa, minä puolestani kaverin kyrpää. Jostain syystä tuli halu kaskettaa tuota kyrpää.

Menin ensimmäisenä suihkuun ja mietin mitä saunassa tapahtuu. Huusin vaimolle että tuu suihkuun, vaimo tuli ja sain kysyttyä että haluisko se mun kaveria. Vaimo yllättyi mutta sanoin että se ois ok ja oot itekkin ihan kiimassa.

Vaimo sano että onhan kaverini kyrpä komee, erilainen kuin mulla. Käyrä ja pitkä, mulla suora ja paksu. Vaimo sano että jos se sopii niin joo. Sitten sain sanottua vaimolle että mäkin haluisin kosketella sitä, vaimo hämmästyi mutta sano että jos haluut. Pyysin kaverin suihkuun, kyrpä ei enää seisonut kun tuli. Sanoin että meillä kävi mielessä kun huomattiin sun seisokki että haluisitko seksiä meidän kanssa.

Ensin hyväiltiin vaimoa, sit sanoin kaverille että mee tohon sohvalle makaan. Vaimo otti sen kurvän suuhun alkaen nuoleen ja imeen sitä. Sanoin vaimolle että mee sen päälle niin että se voi nuolla sun pillua. Kaveri hyväili pillua, persettä ja nuoli. Vaimo selvästi tykkäsi ottaen samalla suihin. Kaveri huokaili välillä, menin vaimon viereen siirtäen pään pois kyrvästä. Kosketin kyrpää, sitten otin sen suuhuun ja aloin imeä.

Vaimolle kullia suihinotto vinkkejä -

Siinä istuttiin, juteltiin kaikkea. Sitten onneksi he lähtivät pesulle tervehtien ja tirskahdellen ja pääsin piinastani. Sit menin kontilleen kun se pyys.

: Vaimolle kullia suihinotto vinkkejä

Vaimolle kullia suihinotto vinkkejä Pimppi wikipedia elokuvateatteri hämeenlinna maxim
FINNKINO PORI ELOKUVAT LEA ESCORT Nuru massage in airsoft kaasuaseet
Vaimolle kullia suihinotto vinkkejä 912
Vaimolle kullia suihinotto vinkkejä Escorts riga latvia nainen itsetyydyttää
Porno porhub seksi chat suomi Cam sex suomi porno tube
Vaimo oli katellu tän kaverin kyrpää joskus mökillä ja ehdotti sitä mukaan. Vaimon kanssa ollaan harrastettu joskus sitä että on toinen mies mukana. Sit ehdotin että mennään vielä kerran saunoon. Aikani kun sormetin häntä asetuin pilvilleen lattialle ja aloin nuolemaan sen pillua ja klittaa. Nykyinen hemaiseva mimmini huljuttelee, heiluttelee ja henkäilee tietämättömyyttään. Käsittele siis koko terskaa eli kullin päätä kunnolla heti alku lämmittelyjen jälkeen. Olin tallinnanmatkat seksiseuraa rovaniemi kun kaveri työns sormen mun perseeseen, tuntu hyvältä ja samassa spermat lens.

1 Comment

Leave a Reply

© 2018 Sex Ilmainen

Theme by Anders Norén

/

© 2018 Sex Ilmainen

Theme by Anders Norén