Sex Ilmainen

..

Category

Nainen eskortit Tampere

Anna bella pillu wikipedia

anna bella pillu wikipedia

Toki on tuolla paljon muitaki hyvännäköisiä naisia, jotka ei oo tässä kisassa. Kummallisen isot korvat tällä naisella on, melkein kaksikestaa niin isot kun muilla ja sillä on ihmeellisen vinot , leveet ja epämuodostuneet kasvot! Jopas oli hevosmarkkinat, Miss suomeksi valittiin isopäinen ja suinen hevonen. Toiseksi tuli toinen hevosenkokoinen nainen ja kolmanneksi valittiin kummallinen konkka nokka, jolla tosin ihan ok vartalo.

Mistä kummasta ne vetää voittajiksi aina nämä väärät naiset?? Jotain pervoja nykyään tuomaristossa kun valitsevat jatkuvasti miehen näköisiä missejä! Isopäinen, iso suinen, iso nenäinen, iso luinen Hevoselta ja mieheltä näyttävä nainen valittiin missiksi!

MIES voitti miss suomi kilpailun Tämä taitaa olla sitä tasa-arvoa. Tai sitten tuomarit ovat aika pervoja ja asiantuntemattomia! Ei se ollut mies, vaan hevonen joka oli miehennäköinen! Illan finaalissa kruunustaan luopuva Miss Suomi Bea Toivonen puolestaan seurasi finaalia vatsan paljastavassa tyttömäisessä asussa. Hänestä myös otettiin photosoppaamaton kuva jossa hänen isoperunanenänsä ja paksut roikkuposket näkyvät hyvin.

Bealla kun on tapana omat insta kuvatkin photoshopata niin että nenä pienempija posket kapeammat! Alkaa suomessa olla tyyli että kisan rumin ja miesmäisin nainen valitaan voittajaksi, ensin Miss Helsinki Ja nyt Missi Suomi? Mikä noita tuomareita vaivaa? Mitääääääääääääää ihmettä eniten miehennäköinen voitti????????????????? Oli tosi korkea taso tänä vuonna. Niin korkea, että pystitkin meni kaikki eri ehdokkaalle.

Haha joku harhainen hörhö täällä kirjoittelee et oli kova taso hahahaha voittaja oli ihan miehen näköinen, oletko sokea vai mikä sinua vaivaa????????????? Kenties edustusmissiimme liitetään samanlaisia mielleyhtymiä kuin tämän vuotisiin Euroviisuesiintyjiimme. Miksi yrittää pärjätä parhaimmuudella kun huomiota voi herättää paljon enemmän muutenkin. Tällaiset ikivanhat instituutiot kuten missikisat ja Euroviisut kaipaavat pientä ravistelua ajoittain.

Maneereihin kangistuneet rituaalit ja kaavat saavat kyytiä kun tuomarit arvioivat missimme käyntiä, ravia ja rakennetta. Toivottavasti hän osaa nostaa kaviota oikealla tavalla ja matolääkkeet otetaan ajallaan.

Euroviisuissa puolestaan ihastellaan pohjoisesta tulleita hobitteja ja hämmästellään heidän aikomustaan laulaa yleisön ja kameroiden edessä. Voi olla, että eräissä osanottajavaltioissa kyseisenlaisia hobitteja pidetään enimmäkseen sisälle lukittuina, joten kisapaikalla saattaa esiintyä pelonsekaista reagointia ja paniikkiakin. Sinänsä missit olivat minusta kauniita eivätkä viisuedustajatkaan huonoja olleet.

Asioista voi aina esittää mielipiteitä loukkaavalla tavalla. Joissain tapauksissa ainoa syy esittää arvosteluja on tarve loukata jotakuta. Mikä voisi olla parempi kohde kuin missi. Kun nainen osallistuu missikisaan silloin hän sallii oman arvostelun ja hyväksyy arvostelun.

Sehän se missikisojen tarkoituskin on, arvostella kunnes voittaja selviää. Nyt vaan kävi niin että rumin ja eniten miestä muistuttava nainen voitti! Mikä minusta on aika ihmeellistä että näin voi käydä. Voihan se olla että nykymaailman meno on niin sekaisin ettei kauneus kilpailussa ei ole enää kauneimman tarkoitus voittaa vaan rumimman!

Tau huonoimman kuten euroviisuissa! Voittaja oli ihan vihoviimeinen jonka olisi luullut voittavan. Mitä tuossakin on taustalla, jotain lahjontaa tai pillunjakamista. Nainenhan oli selkeesti yksi rumimmista mukana olleista kilpailijoista?? Uudet kisat samantein, ei toi voi pitää paikkaansa! Ei Miehen näköistä hevosta voida miss suomeksi valita! Miksi ne valitsee eniten mieheltä näyttäviä missejä?

Voittaja ilman meikkiä on naamastaan ihan miehen näköinen! Tämä ei enää edes naurata!??????? Hahaha Miss Suomi, Suomenhevonen jolla isopää ja turpa hahahaha.

Miten kummassa näitä rumia valitaan voittajaksi? Miten teijän mielestä Rosa oli rumin ja miehen näköinen? Minun mielestä ehdottomasti kaunein, katsokaa googlesta miltä näytti , tummat hiukset sopivat hänelle parhaiten.

Minun ennakkosuosikkini heti kun näin finalistit. Kaunis tyttö ja onnea paljon puolestani: Anna Korhonen oli nätein , ja söpöin. Toi voittaja oli rumimpia koko kisassa ja eniten miehen näköinen! Kumma juttu kun kaksi samana vuonna valittua miehennäköistä missiä ovat nimeltään Rosa ja Rosanna?? Antaakohan vanhemmat pojannäköisille tyttölapsille Rosa alkuisia nimiä?

Suomessa on uuta muotia valita transunnäköisiä naisia missikisojen voittoon! Mitä se kertoo tuomareista, onko ne joko lahjottu tai saa peppua transukilpailijalta? Joka tapauksessa naurettavaa toimintaa.

Miten voi olla mahdollista että kahdessa kisassa peräjälkeen esiintyy sama ilmiö ja vielä että voittajien nimet ovat Rosa ja Rosanna??????????????????? Kummallisia yhteensattumia ja todennäköisyyksiä että näin voi sattua ja kaikkein eniten miehennäköiset naiset valitaan sekä Miss Helsinki ja Miss Suomi kisoissa voittajiksi!?

Kuinka todennäköistä on että se menisi noin? Jotain sairasta tässä pitää olla taustalla!? Hesalainen taas voitti, oli siellä parempiakin! Sisäpiiri homma, eihän syrjäkylien ehdokkaat voita. On teillä silmissä vikaa jos missit ei kauniita ole. Teille arvostelijoille sopii etelä-amerikan botox ja silikooni kilpailut. Haha joku peräkammarin runkkarivanhapoika siellä vinkuu, kun jokainen lehmäkin näyttää hyvälle sinun mielestäsi kun et koskaan saa naisia.

Koita ymmärtää se että kaikilla ei ole yhtä ankeesti asiat kuin sinulla ja me muut pystymme näkemään paremmin totuuden naisen kauneuden suhteen. Nythän on selkeä totuus se että eniten miestä muistuttava amatsoni valittiin voittajaksi! Hän ei ole mitenkään hyvännäköinen ja ihmettelen suuresti miksi hänet valittiin voittajaksi! Ei miehennäköistä naista joka muistuttaa hevosta voi valita Miss Suomeksi se on järjetöntä!

Minustaki voittajalla vähän miesmäistä lookkia, mut silti ihan ok. Silti esim Rita Jokinen ois ollu paras vaihtoehto voittajaksi. Upea nainen voitti, rumat ne haukkuu kauniimpiaan, niinhän se on aina ollut. Toivottavasti missimme on itsevarma , mitä edellinen ei ollut. Maailmalla sitä täytyy löytyä. Itse varmuus ei auta yhtään jos on ruman miehen näköinen, se vaan tekee persoonasta surkuhupaisan ja täys naurettavan!

Ei tarvi pilkata silti. Voittaja on kuitenki kauniimpi kuin moni muu, vaikkei munkaan mielestä ansainnu ehkä voittoa. Rita on kaunein ja lumoavin. Myös missi numero kuusi oli tosi hyvä ja missi numero neljä. Nyt on kyseessä joku transujen salaliitto. Missikisojen voittajiksi valitaan transun näköisiä naisia! Rita Jokinen ois pitäny valita voittajaksi. Olis sekin ollut parempi kun voittaja joka on miehen näköinen!

Transu homo voitti miss suomikisan Suomessa jyrää uudet tuulet. Hunkseillakin jo transuja "tyttöystäviä". Miten näin voi käydä ja jo toistamiseen suomessa? Lama iskenyt myös missikisoihin kun pitää valita eniten miestä muistuttava voittaja! Lehdistö taas niin sekaisin kun olla ja voi hahaha Iltalehti otsikoi "kansainvälisentason kaunottaresta" Kyllä on sekasin suomessa lehdistökin. Paksunaamainen, isonenäinen ja poskinen transun oloinen miehennäköinen nainen joka ei tule pärjäämään missään kansainvälisissäkisoissa kutsutaan "kansainväliseksi kaunottareksi" hahahaha kyllä on harhaista ja sekaista porukkaa.

Videolta näkyy selkeesti esiin voittajan ruma ja miesmäinen naama! Mutta Annabellen haamu hyökkää hänen kimppuunsa ja nukke katoaa. Myöhemmin tapahtuu toinen hyökkäys, jonka aikana nukke näyttää leijuvan ilmassa, mutta Mia näkee demonin kantavan sitä. Mia yrittää tuhota nuken, mutta demoni kertoo nuken vaikutuksen loppuvan vain, jos sille uhrataan sielu. John ja Evelyn saapuvat estämään Mian aikeet hypätä ikkunasta nuken kanssa. Evelyn ottaa nuken ja päättää itse hypätä ikkunasta hyvittääkseen Rubyn kuoleman.

Evelyn kuolee, mutta nukke katoaa. Kuuden kuukauden kuluttua Formit elävät jälleen onnelista elämää. Toisaalla eräs perheenäiti ostaa Annabelle-nuken tyttärelleen lahjaksi. Lopuksi näytetään teksti, joka kertoo, että oikeaa Annabelle-nukkea säilytetään nykyään Ed ja Lorraine Warrenin museossa ja että pappi siunaa sen kahdesti kuukaudessa. Rotten Tomatoes -sivuston mukaan arvostelun perusteella laskettuna kriitikoiden arvosteluista 29 prosenttia oli positiivisia.

Annabelle Ohjaaja John R. Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta. Vuoden yhdysvaltalaiset elokuvat Kauhuelokuvat. Mutta juu, en usein jaksa edes vilkaista näitä, mutta pakko sanoa, että lopeta Twilight sagan tuijotus jos se sua noin paljon etoo ;.

Säästä kurjaa elämääsi sen verran ja katso itsellesi sopivampia leffoja! Kerron vain mielipiteeni, kuten sinä omasi. Tämä arvostelija antoi oman arvionsa elokuvasta ja arvio on elokuva on huono. Jos joku sarjan fanittaja antaisi Domessa tälle ne maagiset viisi tähteä, koska söpö, niin ei sitä kukaan tosissaan oteta. Tässä nyt katsotaan pintaa syvemmälle ja Twilight ei sisällä muuta kuin naisen alistamista ja uskonnollista propagandaa. Joten luuleeko joku fani, että arvostelija, jonka tietämys elokuvista on laaja pystyy antamaan kuin korkeintaa kaksi tähteä, jos elokuvan ainoana jippona on angsti ja paidattomuus ontolla juonella?

Faneille huonot arvosanat on myrkkyä, mutta jos nyt elokuvista on kiinnostunut ja niitä on tullut katsottua, niin älkää nyt TE fanit alkako selvittämään jotain hyvästä, kun ette sitä huonosta osaa erottaa. Elokuva voi olla viihdyttävä, mutta se ei tarkoita vielä viittä tähteä.

Moni nuori antaa helposti viisi elokuvalle, joka tarkastelun jälkeen on kolme. Miksi vuotiaan täytyy arvostella tämä jos otettais joku joka olis kohderyhmästä sais varmasti erinlaiset arvostelut….

Todella säälittävää aikuiset, hävetkää. Pointtihan on että tää arvostelija omistaa vähän laajemman näkemyksen tästä elokuvamaailmasta ku sinä ja on siksi pätevämpi arvostelemaan elokuvia ku sinä: Hahaaaaa olen 18v enkä tiedä mistään hölkäsen pöläystä, totta, mutta hyvä leffa kuiteskin.

Pikkulikka ehkä myös, mutta mikäs siinä. Novoijuma kui vitus vaivaudutte lukee tän jos ei twilight kiinnosta ihmiset tykkää eri asioista hyväksykää! Aivan kun joku uskoisi että 30 vuotias mies pitäisi twilightist. Musta leffa oli ainakin mahtava ja jokanen saa tykätä mist haluaa.

Twilightia on mm verrattu harry potteriin ja sanottu että twilight on suurin rakkaus tarina sitten titanicin. Mitähän järkeä on laittaa sellainen henkilö arvostelemaan elokuvaa, joka vihaa koko saagaa!!? Ketä kiinnostaa, sellaisten hklöiden mielipide jota ei yksinkertaisesti kiinosta. Toiseksi onko pakko haukkua koko elokuva, vain koska tunnustautuu olevan asenne ongelma! Kolmanneksi eikö muka löytynyt enempää positiivista..

Tai jos on negatiivinen suhtautuminen Twilight saagaan tuskin löytää yhtään mitään kehuttavaa!! Kiitos kun haukuit koko elokuvan -. Twilight-fanit ovat kyllä ehdottomasti yksi internetin ehtymättömimpiä naurunlähteitä.

Voisitko pitää itse typerät mielipiteesi itselläsi. Mieti vähän mitä sanot. Kenelläkään ei ole oikeutta käskyttämiseen. Pelle, eihän Twilightkaan tarkoita Houkutusta. Noi suomennetaan niin että se kuulostais hyvältä ja jotenkuten sinnepäin.

Mua virnuilutti lukea tuo arvostelu, koska se oli täyttä asiaa. Twilight- sarja on ihan täysin järjetön, vaikka oliskin kuinka teineille suunnattu, niin ei oo kyl kauheesti mitään siellä päässä jos löytää nää leffat jotenkin HYVIKSI.

D Sit nauratti lukea näitä kommentteja. Taidatte ite olla niitä Twihardeja kun noin pistää itkettään. Tässä ei ole mitään tekemistä vastakkaisen sukupuolen kanssa vaan puhtaasti kypsyyserosta ja aidosta elokuvamausta, jota sinulla ei ole. Huumori lienee oikea tapa suhtautua Twilightin tapaiseen roskaan.

Tietysti ikävää että jotkut ottavat sen liian vakavasti, teinitytöt saavat sangen huonoja naisenmallin heikosta Bellasta ja sen sairaalloisesta käyttäytymisestä. Kannattaisi pitäytyä vain Pottereissa jotka sentään ovat oikeasti laadukkaita ja kaikenikäiselle sopivia kirjat siis, elokuvat niistäkin kehnoja. Täynnä hyvää musiikkia, kauneutta ja rakkautta.

Kannattaa olla perillä asioista, jos haluaa tulla toimeen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Se on muuten Breaking Dawn, eikä Morning Dawn. Get your facts together buddy ; Se tykkää, kuka tykkää. Jos ei tykkää niin ei tykkää. Kävin kattomassa eilen elokuvan. Ja silti repesin tälle arvostelulle: D Pidän twilightista, mutta pitää sitä osata nauraakin itselleen, ja joskus pitämilleen asioille.

Minä 18v pikkulikka rakastan Twilightiä ja itken jokaisessa elokuvassa ja rakastan ylikaiken jokaista kohtausta. Sinä todellakin olet pikkulikka. Voiko joku oikeasti väittää, että 18 -vuotias ymmärtäisi mistään hölkäsen pöläystä.

Ja aivan mahtava artikkeli, ja kommentointivyöryn huumoriarvo on miltei jopa parempi: DD Itse en tykkää Twilighteista, järkyttävää schaissea enkä voi ymmärtää, miten edes ruusunpunaiset rakkauslasit silmillän elävät varhaisteinit voi löytää tästä sarjasta mitään viihdyttävää.

Mutta toisaalta, vaikka en voi ymmärtää Twilightin fanitusta tai fanittajia, voin silti antaa heidän olla olemassa ja ilmaista mielipiteensä. Siinä vaiheessa mennään lapsellisuuteen, jos nämä ihkuttajat eivät sitten kestä sitä että jotkut on eri mieltä: D kaikilla omat mielipiteet, ja kyllä, kaikilla on niiden ilmaisuun täysi vapaus. Musiikki on makuasia joten siihen en puutu.

Mutta tämän elokuvan kauneus ja rakkaus on sielutonta ja yliampuvaa ilman sisältöä. Kauneus vedetään aivan yli. Miehet ovat valkoisia tai ilman paitaa fakuissa tai farkku shortseissa. Naiset ovat typeriä ja alistetun oloisia kaikki, josta en oikein saa irti kauneutta enkä rakkautta. Enkä vieläkään tajua miksi Bella on niiiin Edwardin pauloissa. Ehkä sillä on jotain tekemistä asian kanssa että muija ei kiinnittänyt Jacobiin mitään huomiota ennen kuin tajusi että äijähän on helvetin vaarallinen ja räjähdysaltis.

Bella on… itse tuhoinen? Lisäksi koko tämän arvostelun paras pointti on: Bellasta ei oikeasti näy, mikään päälle päin. Jos pitäisi arvata, sanoisin että Bella on vain masentunut nuori joka kapinoi että saa isältä ja äidiltä huomiota. Ja olen ennen ollut sitä mieltä että olen itse aika helppo näiden suhteen. Kivaa musiikkia ja pari lähekkäin kivassa maisemissa ja se on siinä.

Twilight on ensimmäinen elokuva jossa en oikeasti usko että muija pitäisi kummastakaan äijästä. Muija on vain huomion hakuinen isin tyttö joka ei ole saanut uusinta kännyä joten nyt kapinoidaan oikein hartia voimin.

Oli ihan hauska arvostelu, tosin puuta heinää koko paska. Eihän tämä elokuva edes ole pikkulikoille! Loistava elokuva, ei voi muuta sanoa.

Veikkaisin, ettei tää kyseinen elokuva ole ehkä tarkotettu keski-ikäisille miehille. Ja tää arvostelu oli ihan käsittämättömän epäammattimainen. I mean cmoon, arvostelijan ei ole määrä spoilata koko elokuvaa. Todellakin herää kysymys miksi kaikki puhuu teinidraamasta. Minä ja poikaystäväni kummatkin pidettiin leffaa koskettavana ja viihdyttävänä, kumpikin kun tykätään fantasiaelokuvista. Arvostelija sais kyllä painua syvimpään helvettiin. Tatu Junnille taas kiitos nappiin osuneesta arvostelusta.

Siis pidetäänkö Twilightista oikeasti näin paljon? Siis että se olisi oikeasti hyvä elokuva? Elokuvassa on niin paljon enemmän tai vähemmän kieroja näkökulmia ja mieletön annostus teiniangstia, että melkein pelottaa kuinka suurta ja laajaa fanitusta sarja saa osakseen. Ne pikkulikat jotka puolustelevat Twilightiä ovat parin vuoden päästä naama punaisena häpeissään, kun muistavat sarjaa joskus fanittaneensa.

Tosin eivät varmaankaan niin häpeissään kuin ne pojanviikarit jotka sarjaa fanittavat. Hihihii, yhden ihmisen mielipide jostain hömppä leffasta saa aikaan tälläista palautetta, hohohoho.

Kaikilla on omat mielipiteensä, eikä toisten ajatuksista pitäisi hiillostua. Kerrohan ihmeessä että mistä on järkevää kiistellä, muusta kuin mielipideasioista? On totta, että kaikilla on omat mielipiteensä, mutta joskus ne muistuttavat enemmän harhaluuloja kaikessa typeryydessään. Henkilökohtaisesti en ymmärrä niitä aikuisia ihmisiä, jotka menevät katsomaan tätä elokuvaa ja väittävät sen olevan laadukas. Suurin osa elokuvan näyttelijöistä on aika onnettomia.

Muiden hahmojen näyttelytaidoista saa hyvän kuvan katsoessaan mainoskuvia, joissa useimmiten kaikki henkilöt näyttävät Barbeilta ja Keneiltä-kaikki nivelet eivät liiku. Maskeeraus, vaihtelee elokuvien välillä suuresti 4.

Jos ei ole lukenut kirjaa, ei voi tietää miksi joku henkilö vain tuijottaa useimmissa kohtauksissa kuin hammassärkyinen. Olen arvostelun osalta Tatu Junnin kanssa samaa mieltä ja omat tuntemukseni elokuvasta kiteytyvät arvostelussa hyvin.

Toisinaan sitä on niin ahdistunut ja järkyttynyt elokuvasta, ettei rauhallisempaa mielipidettä saa paperille edes hyvällä tahdolla. Olen nähnyt dokumentteja joissa on paljon enemmän tunnetta kuin missään siirappiteini draamassa.

Elokuvakriitikon tehtävä on antaa mielipiteensä elokuvasta, ei se mikään tieteenlaji ole. Tavallinen ihminen kertoo mielipiteensä elokuvasta, siinä asia pähkinän kuoressa. Pitää myös ajatella siltä kannalta, että jos tälläistä tuubaa näet 13 tusinassa, ja joudut kaikki arvostelemaan, niin ehkä sitä alkaa toivoa jotain oikeasti oivaltavaa, fiksua katsottavaa, ja alkaa arvostamaan näitä helmiä kuten Avaruusseikkailu: Onko musiikin suhteen sama, jos satut kuulemaan radiosta kappaleen joka ei sykähdytä yhtään, pitääkö sinun silloin tehdä parempi kappale?

Muuten sinulla ei ole oikeutta omaan mielipiteeseen? Kaikista elokuvista ja musiikista on pidettävä jos ei osaa itse tehdä parempaa? Ja mikähän järki siinä on? Hyvät ihmiset se älli silmään. Tosin, se täytyy puoltaa että arvostelukaan ei kummoinen ole. En naurahtanut tai hymyillyt kertaakaan tätä lukiessa.

Spoilereista nyt on turha kenenkään itkeä kun tuossa selvästi niistä varoitetaan. Kannattaa miettiä ennenkuin lukee. Se on ihmiset vaan arvostelu. Suhtautukaa siihen kuin kenen tahansa mielipiteeseen. Koska sitähän se loppujen lopuksi on.

Niinku mun mielest jokasen pitäs saada tykätä siitä mistä haluaa. Mä en ainkaa tykkää mistää verimätöstä sun muusta ja twilihgtis on mun mielest saatu tää vampyyritaru näkyy niik positiivises valos. Ois ihanaa jos vampyyrit ois niik oikeestiki tollasia, eikä mitään pahoi verenimijöit. Miks teiän pitää disata meitä twilightfanej?

Miksi pitää julkisesti vihata jotain näin plajon ja haukkua paskaksi jos kerta ei pidä siitä? Miten taas tälläistä leffaa voi suositella jos jo leffan nimen suomennos on mennyt metsään? Aamunkoista tulee lähinnä mieleen joku ötökkä joka mussuttaa vaatekaapissasi paitaa aamupalaksi. Arvostelu on mielestäni varsin loistavasti kirjoitettu. Jokseenkin surullista, että sielunsa myyneet Twilight-fanit tulevat tänne itkemään siitä, että joku elokuvakriitikko sattuu arvostelemaan heidän palvomansa elokuvan kasaksi paskaa.

Juoneltaanhan elokuva on aivan tajutonta paskaa, mutta pakko antaa tuottajalle iso käsi, sillä tämä kaveri on selkesti tietoinen siitä miten lemmenkipeillä teinitytöillä tehdään rahaa. Ja isketään nyt sitten vielä ihmissusi kolmanneksi pyöräksi! Pakettiin voisi vielä heittää Van Hellsingin, joka tulee kaupunkiin hävittämään sieltä kaiken yliluonnollisen saastan, mutta ah, joka kuitenkin heltyy ja luopuu suunnitelmastaan todistaessaan vampin ja teinitytön todellista rakkautta.

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, niinkuin näiden kommenttien aikana on taidettu jo muutamaan kertaan mainita. Että eiköhän nyt vaan anneta vihaajien vihata ja tosifanien vihata vihaajia. Ehkä asiallisin arvostelu huonosta elokuvasta: D Huumori upposi erittäin hyvin. Lisää tälläisiä kieli poskella kirjoitettuja arvosteluja. Eikä tuosta leffasta voi edes hyvää arvostelua saada kirveelläkään, että niin.

On yleissivistää osata puhua rakentavasti asioista joista ei välttämättä pidä. Se, että jostain asiasta ei lähtökohtaisesti pidä ei tarkoita sitä, että sitä pitäisi välttää. Voi olla hyvinkin antoisaa tutustua sellaiseen mikä ei juurikaan kiinnosta. Lähinnä minua naurattavat nämä ihmiset elokuva- ja kirjasarjan lisäksi , jotka eivät voi ottaa tätä arvostelua minkäännäköisellä huumorilla vastaan. Siis, myönnetään, kyllä tämä toimii siirappia etsiviin teineihin ja minusta on ammattitaitoista, kun arvostelija sen myöntääkin.

Heille elokuvasarja on oivallinen. Huomasi kyllä heti ensimmäisestä lauseesta että mies on kirjoittanu tämän… Jos kerran oli niin huono elokuva niin miksi sitten menit katsomaan sen jos et kerran pidä niistä aikaisemmistakaan? Ja teksti ei todellakaan kuulostanut ammattilaisen kirjoittamalta vaan suorastaan naurettavalta. Mitä jos herra itse tekisi elokuvan jos ei kerran muiden elokuvat miellytä? Ja hyvinhän nuo twilight-elokuvat ovat menestyneet, vaikka tuollaiset keski-ikäiset miehet jotka eivät älyä mitään nuoremmille tarkoitetuista elokuvista,ovat menestyneet.

Minusta elokuva oli todella hyvä ja odotan innolla kakkososaa.

Anna bella pillu wikipedia -

Turha kuitenkaan kuvitella, että voit mennä katsomaan Twilight — Aamunkoi osa 1: Vauvauutiset eivät miellytä vampyyreiden kanssa rauhan sopineita, mutta pahaa aavistavia ihmissusia, eikä etenkään Jacobia. Mikä voisi olla parempi kohde kuin missi.

Johnin kanssa saapuneet poliisit ampuvat miehen. Nainen tekee itsemurhan, mutta ehtii sitä ennen koskettaa nukkea verisillä käsillään. Uutisissa paljastuu, että nainen oli Higginsin pariskunnan tytär, Annabelle, ja mies paljastuu Annabellen poikaystäväksi. He kuuluivat satanistiseen kulttiin, joka palvoi sarvekasta demonia. Annabelle piti nukkea käsissään ennen kuolemaansa, joten Mia pyytää Johnia heittämään sen pois.

Eräänä iltana tapahtuu tulipalo, jonka aikana hänen synnytyksensä käynnistyy. Lapsi on tyttö ja se saa nimekseen Leah. Perhe muuttaa uuteen asuntoon, mutta Mia löytää jälleen Annabelle-nuken. Mia ja Leah alkavat kokea epätavallisia asioita. He ottavat yhteyttä poliisiin ja he saavat tietää Annabelle Higginsin yrityksistä kutsua demoni uhraamalla sille sielu. Mia menee kirjakauppaan ja tutustuu sen omistajaan Evelyniin, joka päättelee demonien havittelevan Leahin sielua.

Evelyn kertoo myös aiheuttaneensa auto-onnettomuuden, jossa hänen oma tyttärensä Ruby kuoli. Hän oli yrittänyt itsemurhaa, mutta kuullut Rubyn äänen, joka kertoi ettei hänen aikansa ollut vielä. Pariskunta ottaa yhteyttä isä Pereziin, paikalliseen pappiin, joka vie nuken mukanaan kirkkoon.

Mutta Annabellen haamu hyökkää hänen kimppuunsa ja nukke katoaa. Myöhemmin tapahtuu toinen hyökkäys, jonka aikana nukke näyttää leijuvan ilmassa, mutta Mia näkee demonin kantavan sitä. Mia yrittää tuhota nuken, mutta demoni kertoo nuken vaikutuksen loppuvan vain, jos sille uhrataan sielu. John ja Evelyn saapuvat estämään Mian aikeet hypätä ikkunasta nuken kanssa. Evelyn ottaa nuken ja päättää itse hypätä ikkunasta hyvittääkseen Rubyn kuoleman.

Evelyn kuolee, mutta nukke katoaa. Ensimmäisen yön aikana nuori poliota sairastava tyttö Janice herää ja salaperäisten paperilappuihin kirjoitettujen viestien houkuttelemana menee Been huoneeseen ja avaa nukkekodista löytyneellä avaimella komeron, jossa on Been näköinen posliininukke.

Tämän jälkeen Janice alkaa nähdä Been haamun ja kokee muiden tyttöjen kanssa pelottavia asioita. Toisen yön aikana Janice haavoittuu haamun pudottaessa hänet Samuelin suunnittelemasta hissituolista. Janice päätyy pyörätuoliin, mutta Been haamu vetää hänet sisään latoon ja riivaa hänen kehonsa.

Janicen ystävä Linda kertoo Samuelille tästä, mutta pian tämän jälkeen Janice tappaa Samuelin. Sisar Charlotte puhuu Eshterin kanssa, joka on salaperäisesti menettänyt puolet kasvoistaan. Eshter paljastaa, että pian Been kuoleman jälkeen, Been haamua esittänyt tuntematon olento pyysi saada asettua yhteen Samuelin tekemistä nukeista. Mullinsit tulivat myöhemmit tajunneeksi, että haamu olikin oikeasti demoni, joka etsi itselleen ruumista.

Demoni oli tuhonnut puolet Eshterin kasvoista yrittäessään riivata hänet. Mutta pariskunta pyysi apua kirkolta, jolloin papit siunasivat Been huoneen pyhällä vedellä, Samuelin lukitessa nuken komeroon ja liimatessa oveen Raamatusta revittyjä sivuja. Demoni murhaa Eshterin ja yrittää hyökätä sekä Charlotten että tyttöjen kimppuun. Riivattu Janice jahtaa Lindaa ja seuraa tätä Been huoneeseen, missä Charlotte lopulta lukitsee sekä Janicen että nuken komeroon.

Seuraavana päivänä poliisit saapuvat ja tutkivat talon. He löytävät nuken, joka viedään todistusaineistona pois. Janice oli paennut aiemmin komerosta löytyneen kolon kautta ja selvittänyt tiensä Santa Monicaan, jossa hän esiintyi nimellä "Annabelle" päätyessään Higginsin perheen adoptoimaksi. Vuonna Annabelle Higgins oli muodostanut satanistisen kultin poikaystävänsä kanssa. Eräänä yönä he murhaavat Annabellen adoptiovanhemmat ja tulevat herättäneeksi Higginsien naapureiden, Mia ja John Formin, huomion.

Lopputekstien välissä näytetyssä kohtauksessa, Annabelle-nukke nähdään liikkumattomana komerossa, kunnes se yhtäkkisesti kääntää päätään. Lopputekstien jälkeen näytetyssä kohtauksessa, joka sijoittuu vuoden Romaniaan , demoninunna Valak näyttäytyy Cârțan luostarissa. Lokakuussa vahvistettiin, että Annabellelle toteuttaisiin jatko-osa.

anna bella pillu wikipedia

1 Comment

Leave a Reply

© 2018 Sex Ilmainen

Theme by Anders Norén

/

© 2018 Sex Ilmainen

Theme by Anders Norén